Adatvédelem

Vásárlói adatok kezelése

Látogatóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az általad megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Veled a kapcsolatot. Amennyiben a regisztrációnál megadott adatokban hibát, vagy hiányosságot észlelsz, kérjük jelezd azt ügyfélszolgálatunknak. A Central Europe Lubricant Kft tiszteletben tartja és védi a honlapjára látogatók adatait. A regisztrációval rendelkezésünkre bocsátott adatokat tároljuk, és szigorúan bizalmasan kezeljük. Azokat semmilyen körülmények között nem adjuk tovább, nem tesszük hozzáférhetővé, nem hozzuk nyilvánosságra (kivéve a kötelező jogszabályi előírásokban rögzített adatszolgáltatási kötelezettség, illetve a postai vagy futárszolgálat részére a kiszállításhoz szükséges adatok).

Szerződő felek azonosítása

A vásárlási szerződés a Central Europe Lubricant Kft., mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között jön létre. A rendelés elfogadásához a Te vagy céged azon adatai szükségesek, amelyeket a weblap megrendelő oldalain talál. A hiányosan, hamisan vagy pontatlanul megadott adatokat nem fogadjuk el, és a rendelést elutasítjuk. Amennyiben a regisztrált adatok nem felelnek meg a valóságnak vagy ütköznek az általános tudnivalók, vásárlási feltételek valamely pontjával, a rendelést indokolás nélkül töröljük. A rendelést telefonon vagy e-mailen keresztül visszaigazoljuk.

A Central Europe Lubricant Kft fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a regisztrált adatok helyességét.

A regisztráció megszüntetése

A Central Europe Lubricant Kft lehetővé teszi ügyfeleinek a céggel való kommunikáció megszüntetését, ennek módja a következő: Küldj egy e-mailt a következő címre: info@olajshop.hu, amelyben feltünteted a regisztrációtól való elállási szándékodat és ennek okait.

 

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy észrevételeikkel, panaszaikkal a következő szervekhez fordulhatnak: 

Soltvadkert Város Jegyzője:

Dr Viszkók Zoltán

6230 Soltvadkert, Kossuth L. u. 6

Telefon: 78/480-969;  Fax: 78/482-571

Email: jegyzo@soltvadkert.hu

 

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége

6000 Kecskemét, Nagykőrösi u. 32.;

Telefon: 76/481-405  Fax: 76/328-416

Email: fogyved_daf_kecskemet@nfh.hu


Bács-Kiskun Megyei Békéltető TestületBács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

6000 Kecskemét, Árpád krt. 4

Telefon: 76/501-500;  Fax: 76/501-538